Contact


Amsterdamsestraat 2
1398 BL Muiden
0294 266789

Referenties

"Wat hebben wij ontzettend genoten van onze bruiloft en jullie prachtige bloemen hebben dat helemaal compleet gemaakt! Het was precies wat ik in gedachten had en het paste perfect bij het geheel van de dag. Het was super! Jullie enorme flexibiliteit en enthousiasme was fijn om mee te werken. In de bijlage een aantal mooie foto’s van het eindresultaat."

Franklin en Kim Timmers

"De bloemstukken, boeketten waren prachtig. Nog hartelijk dank voor de verzorging. We waren er ieder geval heel blij mee. Ook van de gasten hebben gehoord dat ze het heel leuk vonden. De kerk en hotel waren ook mooi versierd."

Jan en Zurina van der Beld

"‘Bloemen, bloemen en bloemen, dat is Sharon.’ Groene vingers, kan je wel zeggen. Al vele jaren lang voorziet Sharon onze familie van bloemen en planten, voor alle gelegenheden wat. Helaas de laatste jaren veel rouw stukken, maar ook deze maakt zij met veel stijl en altijd de juiste uitstraling. Wij danken haar voor de persoonlijke aandacht en oog voor detail die ze daar schenkt waar andere het mogelijk even niet kunnen."

Fam. Spanjer, Muiden/Almere